Klantcontact verhalen

We gaan regelmatig in gesprek met één van onze collega’s over werken in customer service. Want wat houdt werken in customer service nou eigenlijk in? Dit keer is Ramona aan het woord, teamleider bij VANAD Engage. Wij spraken Ramona van Wanrooij over haar doorgroei pad binnen VANAD Engage. Zij is van klantexpert doorgegroeid naar teamleider met het Junior Teamleider Traject.
We gaan elke maand in gesprek met één van onze collega’s over werken in customer service. Want wat houdt werken in customer service nou eigenlijk in? Jettie Homma, Business Improvement Manager is onlangs gestart bij VANAD Engage. Maar wat houdt dat in?
Wij willen graag weer een klantcontactmomenten delen van één onze klantexperts. Zij vertellen over hun mooie, succesvolle, leuke, opvallende en soms zelfs ontroerende ervaringen met klanten van onze klanten. Deze week deelt Bianca, nu teamleider maar toen klantexpert, haar klantcontactmoment.
We gaan elke maand in gesprek met één van onze collega’s over werken in customer service. Want wat houdt werken in customer service nou eigenlijk in? Niemand kan je dit beter vertellen dan zij. Van projectmanagers tot aan klant experts en van teamleiders tot value delivery managers. Vandaag is Navien aan het woord, klantexpert bij VANAD Engage.
We gaan elke maand in gesprek met één van onze collega’s over werken in customer service. Want wat houdt werken in customer service nou eigenlijk in? Niemand kan je dit beter vertellen dan zij. Van projectmanagers tot aan klant experts en van teamleiders tot value delivery managers. Vandaag is Lisette van der Wey aan het woord, floor walker bij VANAD Engage.
We gaan elke maand in gesprek met één van onze collega’s over werken in customer service. Want wat houdt werken in customer service nou eigenlijk in? Niemand kan je dit beter vertellen dan zij. Van projectmanagers tot aan klant experts en van teamleiders tot value delivery managers. Vandaag trappen we af met Miranda, junior Talent Trainer bij VANAD.
Social media kanalen ontwikkelen zich in rap tempo en zelfservice omgevingen worden steeds beter. Door het veranderende medialandschap, nieuwe kanalen en doordat makkelijke contacten door de klant zelf afgehandeld worden, wordt het werk van een klantexpert steeds uitdagender. Vandaag de dag is een klantexpert een duizendpoot met verschillende competenties.
Onze Value Delivery Managers (VDM) bij VANAD zijn verantwoordelijk voor één of meer van onze engagement centers, die we voor iedere opdrachtgever apart hebben ingericht. Hoe is het om voor deze engagement centers verantwoordelijk te zijn? Wij vroegen het twee Value Delivery Managers, Sharon Braam en Lorenzo Merghart.
Werken in de klantenservice: je moet het maar in je hebben, zoals onze collega Roos. In de vijf jaar dat ze bij ons werkt op de klantenservice bij de Bijenkorf, heeft ze twee jaar op rij de titel ‘NPS-topper van het jaar’ in de wacht gesleept.
Gert (55) heeft een enorme passie voor circuitrijden, dus besloot hij jaren geleden om werk te maken van zijn hobby als rij-instructeur op het circuit. Doordat de autosport seizoensgebonden is, besloot Gert meer vastigheid te zoeken in ander werk.
Door een tweevoudige burn-out werd Romeo (33) geconfronteerd met zichzelf. Naar eigen zeggen een zware, maar wel heel mooie reis, waar hij absoluut sterker uit is gekomen. Na ontslag te hebben genomen van zijn voormalige sales baan, begon hij in december 2016 als teamleider bij VANAD voor de Bijenkorf.
Wat een vriendin je, naast een goede vriendschap, al niet kan opleveren. Barbara (48) en Bianca, coaching star Ymere, kennen elkaar al sinds hun twintigste, toentertijd samen werkzaam in een drogisterij.
Vol positiviteit, genietend van het leven en elke dag als een feestje ervaren: Joost (34) in het kort! Inmiddels bijna twee jaar geleden begon hij in de lijn voor Ben en sindsdien heeft hij zich ontpopt als ware Ben én VANAD ambassadeur.
Op een verjaardag van vrienden raakte Rogier Maliepaard in gesprek over hun werk. Rogier werkte al 9 jaar met veel plezier bij een grote supermarktketen en was toe aan een nieuwe uitdaging. Hij hoorde tijdens het gesprek hoe enthousiast Walter was over zijn baan bij VANAD en dat ze op zoek waren naar nieuwe collega’s.
Als jonge moeder wilde Kelly Nowack graag meteen aan het werk. “Thuiszitten is echt niks voor mij.” Dit moest natuurlijk wel goed te combineren zijn met haar privé leven. Zo besloot ze te gaan solliciteren voor een baan binnen de klantcontact branche.
Eerder al had Marjolein (55) ontdekt hoe leuk ze het vond om te werken binnen de klantenservice. Toen ze stopte met haar eigen koeriersbedrijf, besloot ze weer op zoek te gaan naar een soortgelijke klantenservice baan. En die vond ze!