Klantcontact verhalen

Werken in de klantenservice: je moet het maar in je hebben, zoals onze collega Roos. In de vijf jaar dat ze bij ons werkt op de klantenservice bij de Bijenkorf, heeft ze twee jaar op rij de titel ‘NPS-topper van het jaar’ in de wacht gesleept.
Gert (55) heeft een enorme passie voor circuitrijden, dus besloot hij jaren geleden om werk te maken van zijn hobby als rij-instructeur op het circuit. Doordat de autosport seizoensgebonden is, besloot Gert meer vastigheid te zoeken in ander werk.
Door een tweevoudige burn-out werd Romeo (33) geconfronteerd met zichzelf. Naar eigen zeggen een zware, maar wel heel mooie reis, waar hij absoluut sterker uit is gekomen. Na ontslag te hebben genomen van zijn voormalige sales baan, begon hij in december 2016 als teamleider bij VANAD voor de Bijenkorf.
Wat een vriendin je, naast een goede vriendschap, al niet kan opleveren. Barbara (48) en Bianca, coaching star Ymere, kennen elkaar al sinds hun twintigste, toentertijd samen werkzaam in een drogisterij.
Vol positiviteit, genietend van het leven en elke dag als een feestje ervaren: Joost (34) in het kort! Inmiddels bijna twee jaar geleden begon hij in de lijn voor Ben en sindsdien heeft hij zich ontpopt als ware Ben én VANAD ambassadeur.
Op een verjaardag van vrienden raakte Rogier Maliepaard in gesprek over hun werk. Rogier werkte al 9 jaar met veel plezier bij een grote supermarktketen en was toe aan een nieuwe uitdaging. Hij hoorde tijdens het gesprek hoe enthousiast Walter was over zijn baan bij VANAD en dat ze op zoek waren naar nieuwe collega’s.
Als jonge moeder wilde Kelly Nowack graag meteen aan het werk. “Thuiszitten is echt niks voor mij.” Dit moest natuurlijk wel goed te combineren zijn met haar privé leven. Zo besloot ze te gaan solliciteren voor een baan binnen de klantcontact branche.
Eerder al had Marjolein (55) ontdekt hoe leuk ze het vond om te werken binnen de klantenservice. Toen ze stopte met haar eigen koeriersbedrijf, besloot ze weer op zoek te gaan naar een soortgelijke klantenservice baan. En die vond ze!