Oppasoma en fulltime klantadviseur

Marjolein

Brand Hero Intergamma

Eerder al had Marjolein (55) ontdekt hoe leuk ze het vond om te werken binnen de klantenservice. Toen ze stopte met haar eigen koeriersbedrijf, besloot ze weer op zoek te gaan naar een soortgelijke klantenservice baan. En die vond ze! Ruim 2 jaar werkt ze nu alweer bij VANAD, en eigenlijk wil ze nooit meer weg.

Marjolein vertel, hoe ben je bij VANAD terecht gekomen?

“Ik hou ervan om mezelf uit te dagen. Het koeriersbedrijf stopte door omstandigheden, dus toen moest ik weer op zoek naar een andere baan. Ik ben toen hier en daar wat gaan solliciteren. Terugkeren naar de klantenservice zag ik wel zitten, en zo kwam ik bij VANAD terecht. Ik werd de dag erna al gebeld voor het inplannen van mijn gesprek en vrij snel daarna ben ik dan ook begonnen. Dat was vorig jaar januari en ik vind het weer zó leuk. Ik zou eigenlijk nooit meer weg willen!”

Wat vind je dan het leukste aan je baan?

“Het hele klantcontact zelf en het meedenken met de klanten om tot een oplossing te komen. Er is geen script die we oplezen, het contact is heel interactief. De ene klant is boos, de ander blij, en daar zit dan natuurlijk nog een hele groep tussenin. Dat je uiteindelijk iedere klant kan helpen, dat is het leukst!”

Je verveelt je nooit, wat doe je dan allemaal graag?

“Ik werk 40 uur en heb twee complete vrije dagen. Een vaste vrije dag is de maandag, dan ben ik oppasoma voor mijn twee kleindochters. Dat doe ik al sinds de geboorte van de oudste die nu alweer 8 jaar is. Alle andere dingen die ik dan nog in mijn vrije tijd wil doen plan ik dus op de andere vrije dag, de zaterdag of zondag. Ik vind dat ook helemaal niet erg, ik ben gek op oppassen!”

“Verder heb ik nog veel hobby’s, al kom ik daar dan niet altijd aan toe. Ik hou van wat quality time met m’n zussen en vriendinnen, lekker een terrasje pakken samen. Ik hou van lezen en zet ook graag Netflix aan. En dan moet je natuurlijk ook af en toe nog wel eens wat in huis doen. Op den duur zou ik wel 32 uur willen gaan werken, maar dat is nog niet aan de orde!”

Tot slot, hoe zie jij de toekomst voor je?

“Als oma van 5, werkend bij VANAD! Ik zou hier echt graag willen blijven. Of dit bij Intergamma is, op een ander project of een andere functie, dat weet ik niet. Maar ik droom graag! Ik vind het hier in ieder geval super leuk. Vorige week nog werd ik afgezet voor werk, en dan laat ik trots de campus zien. Dan zeg ik “kijk, dit hele terrein is van mijn werkgever!” Het is ook heel familie-achtig hier. Natuurlijk moet je targets halen en wordt daar ook naar gekeken, maar als jij door omstandigheden ineens naar huis moet dan wordt er gezegd: ga maar. Heel menselijk, ook al is het nog zo’n grote organisatie. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het zeker niet!”

Enthousiast geraakt van Marjolein haar verhaal en ervaring? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina!