Tackle jouw inner demon

Nihad

Team Manager Ben

Ruim drie en een half jaar werkt ze alweer voor VANAD bij BEN. Dankzij de vele verschillende doorgroeimogelijkheden binnen VANAD heeft ze in korte tijd ongeveer alles kunnen doen wat ze wilde doen. Maar wat is dat dan allemaal precies? En voor iemand die niet graag stil zit, wat doet Nihad verder eigenlijk nog allemaal?drie

Nihad vertel eens, hoe zag jouw leven voor VANAD eruit?

“Voor VANAD werkte ik bij Bol.com in het Service Excellence Team. Daar wilde ik stoppen omdat het werk me niet meer genoeg uitdaging gaf. Ik kon mezelf niet langer motiveren om daar het beste uit mezelf te halen. Zodoende ben ik verder gaan kijken en zag ik de vacature als klantenservice medewerker voorbij komen voor BEN. In oktober 2016 ben ik toen begonnen bij VANAD, eerst als uitzendkracht, en later voor VANAD zelf.”

Je bent toen al vrij snel doorgegroeid hè?

“Klopt, ik heb in een korte tijd echt van alles kunnen doen. Ik stroomde vrij snel door naar klantcontact per chat, maar ik heb ook telesales en bijvoorbeeld Social Media gedaan. Nu ben ik sinds juni 2018 Junior Coaching Star. Als je ergens goed in bent, wat je alleen kan bereiken door jezelf continue te willen en blijven verbeteren, dan valt dat op. Als je door wilt groeien is het namelijk niet genoeg om dat alleen aan te geven, je moet er ook naar leven. Je moet je mindset er op instellen en voorbereidingen treffen, bijvoorbeeld door altijd op tijd te komen.

En wat vind je nu het leukste aan je baan?

“Met mensen bezig zijn. Ik heb het heel vaak over het bereiken van je maximale potentie: je moet niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden. Als iemand herhaaldelijk aangeeft iets niet te kunnen, en daar na een duwtje in de goede richting een week later op terug komt, en ziet dat hij of zij het gewoon wel kan, dan wordt ik daar zo blij van. Dat is waar ik het voor doe. Verder vind ik leuk om met targets te werken. Die combinatie, werken met targets en het menselijke daarin waarborgen door middel van coaching, dat vind ik super leuk! Juist omdat ik zelf ervaring heb met ongeveer alle kanalen kan ik collega’s goed helpen. Ik snap waar ze tegenaan lopen, dus ik vind het een hele mooie kans om mijn kennis over te kunnen dragen en anderen daar weer mee te helpen.”

Wat doe je allemaal nog naast VANAD?

“Naast mijn werk bij VANAD volg ik nog een rechtenstudie, een pre-master op dit moment. Iets heel anders dus. Ik vind het volgen van een studie heel belangrijk. Dat heb ik van huis uit meegekregen, maar is ook echt hoe ik er zelf over denk. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Moet je dan per se alleen maar doen waarvoor je bent opgeleid? Ik vind van niet. Je moet altijd doen wat je wilt doen, ook al is dat binnen een andere branche. 

Zie jij een baan als klantcontact medewerker met vele doorgroeimogelijkheden ook wel zitten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina!