Klantenservice medewerker T-Mobile Thuis

Een lastige factuur, geen internet of ontvangst via digitale tv? Een klant die niet kan doen wat hij wil doen, neemt contact met ons op. Werken bij T-Mobile betekent dat jij het probleem van de klant 180 graden draait. Soms door een verrassende oplossing en altijd door het simpel en persoonlijk te houden. Die klant? Die gaat verder met een glimlach op het gezicht.

Klantenservice medewerker T-Mobile Care

Ben jij zelfverzekerd, maar niet arrogant? Bloed fanatiek en toch relaxed? Kom dan werken bij de klantenservice van T-Mobile. We zijn een club gemotiveerde mensen die dagelijks hun uiterste best doen de Nederlandse telecommarkt te verbeteren en op zoek naar gemotiveerde klantenservice medewerkers die ons team komen versterken.

Klantenservice medewerker Gamma & Karwei

Voor Gamma & Karwei zijn wij op zoek naar gemotiveerde klantenservicemedewerkers die zowel telefonisch als administratief zeer sterk zijn. In deze rol krijg je te maken met klantcontact via telefonie en e-mail en speel je in op de vraag van de klant, met een oplossing die de verwachting van de klant zal overtreffen!

Klantenservice medewerker Pon ’s Automobielhandel B.V.

Zitten service- en oplossingsgerichtheid bij jou in het bloed? Ben je van nature nieuwsgierig en gebruik je dat om in verbinding met anderen altijd op zoek te gaan naar het juiste antwoord? Heb je affiniteit met auto’s? Lees dan snel verder!

Medewerker binnendienst WFT gecertificeerd Parttime Utrecht

Ben jij in het bezit van je WFT Basis en heb je ervaring in klantcontact? Dan ben jij de klantenservice medewerker relatie management die wij zoeken! Voor de klantenservice van de SNS, in het Centrum van Utrecht, zijn we op zoek naar klantenservice medewerkers voor de afdeling Relatiemanagement. 

Klantenservice Medewerker Retail

In de rol van klantenservice medewerker voor Scotch & Soda, krijg je te maken met veelzijdige vragen met betrekking tot bestellingen, producten en betalingen. Neem jij als klantenservice medewerker de verantwoordelijkheid om van ieder klantcontact een beleving te maken, waardoor zijn verwachting en beleving steeds weer wordt overtroffen?

Klantenservice medewerker Gamma & Karwei

Je bent niet de hele dag telefoontjes aan het oppakken maar verwerkt ook het e-mail verkeer wat binnenkomt op de klantenservice van Gamma & Karwei. Je “spreekt” klanten die in de winkel iets hebben gekocht maar ook mensen die in de webwinkel een (lopende) bestelling hebben geplaatst.

Klantenservice medewerker Gamma & Karwei Leusden

Voor Gamma & Karwei zijn wij op zoek naar gemotiveerde klantenservice medewerkers die zowel telefonisch als administratief zeer sterk zijn. In deze rol krijg je te maken met klantcontact via Telefonie, E-Mail én social media en speel je in op de vraag van de klant, met een oplossing die de verwachting van de klant zal overtreffen!

Klantenservice medewerker Pon ’s Automobielhandel B.V.

Zitten service- en oplossingsgerichtheid bij jou in het bloed? Ben je van nature nieuwsgierig en gebruik je dat om in verbinding met anderen altijd op zoek te gaan naar het juiste antwoord? Heb je affiniteit met auto’s? Lees dan snel verder!

Klantenservice medewerker T-Mobile Zakelijk

Ben jij graag in contact met klanten en ben jij de eerste die klaar staat als er iets opgelost moet worden? Dan is de functie van klantenservice medewerker bij T-Mobile Zakelijk zeker iets voor jou!