Klantenservice Medewerker Simpel  

Aan de slag voor de snelgroeiende Sim Only provider van Nederland? Bij ons kan dat! Wij zijn op zoek naar klantenservice medewerkers die elk klantcontact tot een succes weet te maken. Kan jij goed zelfstandig werken, weet jij door de juiste vragen te stellen het achterliggende probleem te achterhalen, en krijg jij energie van het oplossen van de klantvragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Klantenservice Medewerker Volkswagen

Hou jij ervan om mensen te helpen met vragen omtrent hun (toekomstige) auto en dé spil te zijn tussen de klant, dealer en fabrieken? En kan jij schakelen en weet jij te bemiddelen tussen diverse partijen en belangen om de beste uitkomst te vinden. Dan is er eigenlijk maar 1 baan geschikt voor jou. Klantenservice Medewerker voor Pon Automobielhandel! 

Pon Automobielhandel importeert auto’s voor diverse merken zoals: Audi, Porsche, Volkswagen, ŠKODA en SEAT. Om de klanten en dealers van deze auto’s optimaal te kunnen bedienen hangt hier een complexe en bovenal interessante klantenservice achter die echte ‘klantexperts’ nodig heeft.  Zij ondersteunen klanten per telefoon, email, social media en chat. Daarnaast handel je ook klachten af, hiervoor ben je in contact met de Pon organisatie in Leusden, dealers en de fabrieken.  

Klantenservice medewerker Simyo

Simyo is de klantvriendelijkste Sim Only provider van heel Nederland. Met ‘Jij Blij, Wij Blij’ als drive, zijn wij de beste mobiele provider uitgeroepen door de Consumentenbond. Help jij ons de leukste klantenservice in de telecom te blijven? Want hier wil jij toch ook je steentje aan bijdragen?! 

Klantenservice Medewerker Transavia

Transavia, wie kent het niet! Wil jij werken voor onze groene vliegtuigmaatschappij?
Bij de klantenservice van Transavia zijn wij namelijk op zoek naar toppers met een passie voor luchtvaart en reizen! Wij zijn de GROOTSTE budget luchtvaartmaatschappij van Nederland, maar dat weet jij natuurlijk al gezien jouw passie voor het vak! Als onderdeel van de Air France KLM groep, bieden wij de BESTE service met onze klantenservice!

Klantenservice Medewerker Zweeds

Zitten service en oplossingsgerichtheid bij jou in het bloed? Bezit jij het talent om bij elke  klant een glimlach op het gezicht te toveren? Werk jij uitstekend zelfstandig en passen flexibele werktijden prima in jouw leven? Dan is deze verantwoordelijke functie precies wat jij zoekt!  Wij zoeken voor een aantal projecten binnen VANAD Engage naar een Klantexpert die zowel de Zweedse, als de Nederlandse taal goed beheerst.  

Klantenservice medewerker DPD (kantoortijden)

Online een product van een paar euro bestellen en de volgende dag in huis hebben? Een moeder die erachter komt dat de luiers op zijn kan in de avond een pak luiers bestellen en die vervolgens de volgende dag in huis hebben. Is je wasmachine onverwachts stuk? Ook dat is tegenwoordig snel opgelost want de volgende dag kan je gewoon weer je wasje draaien. Dat is de tijd waarin we leven. Snap jij dat maar al te goed? Bezit jij het talent om van elke vorm van klantcontact een succesverhaal te maken en ben je bereid altijd een stap harder te lopen? Dan is deze functie precies wat jij zoekt!

Klantenservice Medewerker Nestlé

In dit bijzondere klantenservice project word je uitgedaagd met verschillende vragen over de uiteenlopende merken van Nestlé. Of het gaat over voeding, babyvoeding, dierenverzorging, chocola, koffie of water, jij weet waar je over praat.  Een kleine impressie van de merken van Nestlé: Nescafé Dolce Gusto, Kitkat, Maggi, Felix, en Wagner Pizza, jij weet bij elke merk de klant het juiste gevoel mee te geven en de vragen met aandacht voor het verhaal te behandelen.  

Klantenservice Medewerker Greenwheels

Heb je met spoed een auto nodig voor een paar uurtjes of voor een aantal dagen? Greenwheels is een flexibele carsharingservice met een slim netwerk van 1.700 auto’s. Middels de Greenwheels app komen mensen die hun auto delen makkelijk met elkaar in contact. Een online boekingssysteem zorgt voor een overzicht van beschikbare auto’s in de buurt o.b.v. model, prijs en beschikbaarheid. Je bent als klantenservicemedewerker verantwoordelijk voor het behandelen van een grote diversiteit aan vragen en problemen en je coördineert hierin alle contacten met eindgebruikers.

Klantenservice Medewerker De Bijenkorf

Het grootste warenhuis van Nederland, wie kent het niet? De Bijenkorf! Je bent er vast wel geweest, al was het maar om gezellig een rondje te lopen en de sfeer te proeven van deze prachtige winkel. Naast alle mooie artikelen en etalages staat de service bij ons op nummer 1. Als Klantenservice Medewerker proberen wij tijdens elk contact de klant het gevoel te geven alsof ze zich in de winkel bevinden (Top service dus). Denk jij een versterking te kunnen zijn voor ons team? Scrol dan op je gemak door en bekijk goed of deze vacature echt bij je past.

Klantenservice Medewerker

Zitten service en oplossingsgerichtheid bij jou in het bloed? Bezit jij het talent om ook bij een geïrriteerde klant een glimlach op het gezicht te toveren? Kun jij uitstekend zelfstandig werken en passen de flexibele werktijden prima in jouw leven? Dan is deze verantwoordelijke functie precies wat jij zoekt! Vind je het leuk om thuis te werken? Dat kan zeker maar uiteraard word je op kantoor verwacht voor een aantal trainingsdagen en als je extra hulp nodig hebt.