Klantenservice Medewerker T-Mobile Thuiswerken

Wij geloven in Human Engagement en uiten dat in alles wat we doen. Wil jij de verbinding maken met jouw collega’s, de klanten en jezelf ontwikkelen? Help jij VANAD en T-Mobile mee om dit als Klantenservice Medewerker te bereiken? Wil jij ook na Corona thuiswerken? Solliciteer dan nu! 

Klantenservice Medewerker Volkswagen

Hou jij ervan om mensen te helpen met vragen omtrent hun (toekomstige) auto en dé spil te zijn tussen de klant, dealer en fabrieken? En kan jij schakelen en weet jij te bemiddelen tussen diverse partijen en belangen om de beste uitkomst te vinden. Dan is er eigenlijk maar 1 baan geschikt voor jou. Klantenservice Medewerker voor Pon Automobielhandel! Bij VANAD wordt je opgeleid tot Klantenservice Medewerker voor deze diverse automerken. Ook wanneer je nog niet de juiste klantenservice ervaring hebt, maar bijvoorbeeld komt uit de Horeca, Administratie, Algemeen Medewerker bent of alleen ervaring hebt als verkoopmedewerker of als receptioniste, ben je van harte welkom.

Klantenservice Medewerker Greenwheels (thuiswerken)

Greenwheels is een flexibele carsharingservice met een slim netwerk van 1.700 auto’s. Je bent als klantenservicemedewerker verantwoordelijk voor het behandelen van een grote diversiteit aan vragen en problemen en je coördineert hierin alle contacten met eindgebruikers. Heb jij nog geen ervaring in de klantenservice maar wel in de horeca, administratie of een winkel, dan leiden we je op. Word jij hier blij van? Lees dan snel verder!

Klantenservice Medewerker T-Mobile Thuis

Wij geloven in Human Engagement en uiten dat in alles wat we doen, omdat wij klanten behandelen, zoals je zelf ook behandeld wil worden. Ben jij gek van gadgets en wil jij ook na Corona graag thuiswerken? Help jij VANAD en T-Mobile mee om dit als Klantenservice Medewerker te bereiken? Solliciteer dan nu! 

Klantenservice Medewerker Gamma Leusden (kantoortijden)

De bouwmarkt van Nederland, GAMMA!  Deze winkel is natuurlijk niet meer weg te denken uit Nederland! Voor de klantenservice van Gamma & Karwei zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers ter uitbreiding van ons team. Bij VANAD wordt je opgeleid tot Klantenservice Medewerker voor Gamma & Karwei. Ook wanneer je nog niet de juiste klantenservice ervaring hebt, maar bijvoorbeeld komt uit de Horeca, Administratie, Algemeen Medewerker bent of alleen ervaring hebt als verkoopmedewerker of als receptioniste, ben je van harte welkom.

Klantenservice Medewerker Gamma & Karwei

De bouwmarkt van Nederland, GAMMA!  Deze winkel is natuurlijk niet meer weg te denken uit Nederland! Voor de klantenservice van Gamma & Karwei zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers ter uitbreiding van ons team. Bij VANAD wordt je opgeleid tot Klantenservice Medewerker voor Gamma & Karwei. Ook wanneer je nog niet de juiste klantenservice ervaring hebt, maar bijvoorbeeld komt uit de Horeca, Administratie, Algemeen Medewerker bent of alleen ervaring hebt als verkoopmedewerker of als receptioniste, ben je van harte welkom.

Klantenservice Medewerker Automotive

Ben jij een echte fan van auto’s en heb jij een voorliefde voor het helpen van klanten? Kom dan werken bij een van onze mooie automotive projecten van VANAD Enage. We werken voor de grootste importeur van Nederland, voor een groene car sharing service en hebben een afdeling die gespecialiseerd is in de klantenservice van de elektrische laadpalen. Kortom, ben jij zowel servicegericht als administratief sterk en heb jij altijd al in een klantenservice omgeving willen werken? Lees dan snel verder!

Klantenservice Medewerker Thuiswerken

Aan de slag voor een van onze telecom providers waar je ook na Corona kan thuiswerken? Bij ons kan dat! Wij zijn op zoek naar klantenservice medewerkers die elk klantcontact tot een succes weet te maken. Ook wanneer je nog niet de juiste klantenservice ervaring hebt, maar bijvoorbeeld komt uit de Horeca, Administratie, Algemeen Medewerker bent of alleen ervaring hebt als verkoopmedewerker of als receptioniste, ben je van harte welkom.Dan is deze verantwoordelijke functie precies wat jij zoekt! 

Klantenservice Medewerker Ben

Heb jij nog geen klantenservice ervaring maar wil je dit wel graag leren? Heb jij wellicht ervaring in de horeca of de administratie? Hou jij van een goed gesprek met de klanten van Ben? Wil jij graag service verlenen en ben jij niet van de verkoop? Reageer dan snel op de vacature van Klantenservice Medewerker Ben!

Recruiter

Vind jij het een uitdaging om sollicitanten een geweldige eerste indruk te geven van onze organisatie door ze een verrassende sollicitatie ervaring te bieden? Bij VANAD Engage houden we niet van ellenlange procedures, onbeantwoorde telefoontjes of het uitblijven van een onderbouwde reactie. We begrijpen dat onze sollicitanten belangrijke projectambassadeurs zijn met ambitie. VANAD Engage blijft groeien en daarom zijn we op zoek naar een Recruiter. Ben jij de persoon die graag wil werken bij een ‘Happy People’ organisatie waar verbinding centraal staat? Lees dan snel verder.