Klantenservice Medewerker De Bijenkorf Amsterdam

Wil jij werken voor de grootste, coolste en meest modieuze winkel van Nederland? Bij de klantenservice van De Bijenkorf zijn wij op zoek naar gezellige collega’s met een gezonde dosis humor en gevoel voor mode! Wij staan voor hip hot and happening, dat zie je onder meer terug in onze winkels en onze service!

Klantenservice Mederwerker Volkswagen (Pon Automobielhandel)

Zitten service- en oplossingsgerichtheid bij jou in het bloed? Ben je van nature nieuwsgierig en gebruik je dat om in verbinding met anderen altijd op zoek te gaan naar het juiste antwoord? Heb je affiniteit met auto’s? Vind je het leuk om alles te leren over de verschillende automerken die Pon importeert en zowel dealers als berijders te helpen met hun vragen? Lees dan snel verder!

Klantenservice Medewerker T-Mobile Thuis

Wij geloven in Human Engagement en uiten dat in alles wat we doen, omdat wij klanten behandelen, zoals zij behandeld willen worden. Help jij VANAD en T-Mobile mee om dit als Klantenservice Medewerker te bereiken? Solliciteer dan nu!

Klantenservice Medewerker Ben

Wil jij werken voor een grote Telecom aanbieder in Nederland. Bij de klantenservice van Ben zijn wij op zoek naar gezellige collega’s met een gezonde dosis humor. Wij staan voor kwaliteit zonder gedoe, dat zie je onder meer terug in onze heldere aanbiedingen en no-nonsense service.

Klantenservice Medewerker De Bijenkorf Frans

Voulez-vous travailler pour le plus grand, le plus superbe et le plus moderne magasin des Pays-Bas? Bij de klantenservice van De Bijenkorf zijn wij op zoek naar gezellige collega’s met een gezonde dosis humor, gevoel voor mode en vloeiend Frans sprekend. Wij staan voor hip hot and happening, dat zie je onder meer terug in onze winkels en onze service!

Klantenservice Medewerker Greenwheels

Ben jij ook zo lekker milieubewust bezig en leen jij je auto wel eens uit. Of ben jij degene die zo af en toe een auto leent van iemand anders. Voor Greenwheels zijn wij namelijk weer op zoek naar nieuwe medewerkers. Je hebt ze vast wel eens zien rijden. Die rode auto’s met witte letters. Niet? Dan gaat het je vanaf nu opvallen! Hoe fijn is het als je in hartje Amsterdam woont en je lekker je grote boodschappen kan doen met de auto. Scheelt toch slepen met je boodschappen in de tram en metro. Een weekendje weg of zelfs gewoon lekker een vakantie met de auto. Dat kan allemaal zonder dat je de lasten van het bezitten van een auto met je meedraagt.

Klantenservice Medewerker De Bijenkorf Frans

Voulez-vous travailler pour le plus grand, le plus superbe et le plus moderne magasin des Pays-Bas? Bij de klantenservice van De Bijenkorf zijn wij op zoek naar gezellige Klantenservice Medewerkers met een gezonde dosis humor, gevoel voor mode en vloeiend Frans sprekend. Wij staan voor hip hot and happening, dat zie je onder meer terug in onze winkels en onze service!