“Bianca, vertel eens …”

Wij willen graag weer een klantcontactmomenten delen van één onze klantexperts. Zij vertellen over hun mooie, succesvolle, leuke, opvallende en soms zelfs ontroerende ervaringen met klanten van onze klanten. Deze week deelt Bianca, nu teamleider maar toen klantexpert, haar klantcontactmoment.

Hi Bianca vertel eens, wat maakt jouw werk bijzonder?

“In de tijd dat ik nog werkzaam was als klantexpert voor de Meldkamer heb ik veel mooie, grappige, en ontroerende momenten mee gemaakt. Ik vond het altijd een enorme uitdaging om juist heel ingewikkelde cases te behandelen waarbij je eigenlijk met je handen in het haar zat, omdat je tegen zoveel struikelblokken aan liep om een klant van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijk ga ik altijd tot het uiterste om anderen te helpen en net dat extra steentje bij te dragen en neem dit ook in mijn werk mee. Niet omdat ik dit moet doen, maar omdat ik dit zelf wil en gewoon zo ben.”

Wat is jouw meest bijzondere gesprek bij VANAD geweest?

“Tijdens mijn weekenddienst op zaterdag kreeg ik een storingsmelding voor een woningbouwvereniging. Een meneer op leeftijd was erg in paniek omdat de lift in de flat waar hij op de 10e etage woonde kapot was. Hij was zelf niet mobiel, zat in een rolstoel en moest de volgende dag naar het ziekenhuis voor een dialyse. Wij waren de hele ochtend al bezig geweest en hadden contact gehad met meerdere liftmonteurs, maar het onderdeel wat noodzakelijk was voor de reparatie was niet voorradig en zou niet eerder dan die maandag, een dag te laat, geleverd kunnen worden.

Vanwege de hoogte van de etage waar de meneer woonde, en de elektrische rolstoel kon hij hooguit door de brandweer via het balkon uit huis gehaald worden. Dit gebeurd natuurlijk alleen bij spoedgevallen. Meneer had niemand die hem kon helpen en was te veel in paniek om zelf met het ziekenhuis te bellen. Ik had alles wat in mijn macht lag al geprobeerd voor hem en kon hem zo niet achter laten.

Met zijn goedkeuring heb ik contact gezocht met het ziekenhuis waar hij gedialyseerd zou worden en het verhaal uitgelegd aan de arts in de hoop dat zij mee konden denken wat wij het beste voor deze man konden betekenen. Er werd meteen actie ondernomen. Een verpleegkundige is naar deze meneer toegegaan, heeft hem medicatie toegediend, zodat de dialyse uitgesteld kon worden tot na de reparatie van de lift.

De man was enorm dankbaar dat ik, ondanks zijn paniek, de rust zelve bleef en alle opties om hem te helpen heb aangegrepen. Deze hulp viel natuurlijk buiten de service die ik moest bieden voor de woningbouwvereniging, maar deze klant was een mens, net als ik, en die wil je toch gewoon helpen?”

Bedankt voor jouw verhaal Bianca!

Bij VANAD hanteren wij onze ‘Happy People – filosofie’ al vanaf onze oprichting in 2005. Onze medewerkers zijn het allerbelangrijkste binnen onze organisatie, toen, nu en in de toekomst. Hard werken, plezier hebben en het beste uit jezelf halen om het beste werk te leveren, is bij ons kenmerkend. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling staat voor Happy People.

Door onze medewerkers continu te inspireren, uit te dagen en te ontwikkelen, dragen wij bij aan een prettige werkomgeving, innovatie en ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde medewerkers resulteert in blije klanten en goede resultaten!

Gebruik maken van onze diensten?

Laat ons meedenken in jouw vraagstuk. Neem contact met ons op, we bellen altijd terug.

Wil je aan de slag als klantenservice medewerker?

We kunnen niet wachten je te ontmoeten!