Van Hi naar Hired!

Wat maakt werken bij VANAD Engage zo leuk?
Solliciteer online

Op onze website vind je alle vacatures die op dit moment open staan. Solliciteren kun je eenvoudig doen door het formulier op onze website in te vullen. Upload je CV en om meer kans te maken vul je een motivatie in. 

Het telefoongesprek

Onze recruiter neemt naar aanleiding van jouw sollicitatie via de telefoon contact met je op. In dit eerste gesprek doen we een screening om te kijken of er genoeg raakvlakken zijn en of deze functie bij je past. Is er een match? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. 

Eerste sollicitatiegesprek

Afhankelijk van de functie waarop je hebt gesolliciteerd wordt je uitgenodigd voor een individueel- of groepsgesprek, dus met meerdere sollicitanten. Het doel in beide gevallen is kennismaken. Onze recruiter vertelt je alles over de functie en over werken bij VANAD Engage. Bereid je goed voor, want is er genoeg ruimte om je vragen te stellen. 

Toetsen

Werken in een callcenter is niet voor iedereen toegankelijk. Daarom doen wij, afhankelijk van de functie waarop je hebt gesolliciteerd, toetsen afnemen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een schrijfvaardigheidstoets.

Klikgesprek

Als alles in orde is, dan willen we je kennis laten maken met je nieuwe leidinggevende en vaak ook de opdrachtgever. Hiermee weten we zeker of het betreffende project bij je past. Je neemt een kijkje op de werkvloer, ontmoet je toekomstige collega’s en mag je al meeluisteren. Ben jij nog steeds enthousiast en is er een klik met je teamleider, dan ben je aangenomen. 

Starten

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun je al direct starten. Als je bent aangenomen krijg je eerst een onboarding training. Deze duurt, afhankelijk van het project, tussen de 2 tot 10 dagen. Hierin leren we je alles over het project, communicatie technieken en de systemen en word je helemaal klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan.